Nunta de Aur 2023

Nunta de Aur 2023: Celebrând 50 de ani de iubire și căsătorie!!!
Asociația Casa de Ajutor Reciproc „Elena Cuza” Bârlad, sub conducerea domnului președinte magistrat pensionar Nicolaie Mihai, are bucuria de a anunța organizarea evenimentului special numit "Nunta de Aur", cu susținerea și colaborarea Primăriei Municipiului Bârlad, reprezentată de domnul primar avocat Dumitru Boroș, Consiliului Local Bârlad și a Episcopiei Hușilor, reprezentată de Preasfințitul Părinte Episcop Ignatie. Această întrunire religioasă și socială este dedicată cuplurilor care au împlinit sau împlinesc 50 de ani de căsnicie în anul 2023. Scopul acestei ceremonii este de a aduce o recunoaștere publică specială din partea noastră, a rudelor și a comunității, onorând aceste cupluri care au trăit și s-au iubit împreună de-a lungul unei jumătăți de secol, la bine, dar și prin greutățile pe care cu sacrificiu, iubire și înțelegere le-au trecut cu ajutorul lui Dumnezeu.
I. Invitația către cuplurile căsătorite
Cu dragoste și speranță, Asociația Casa de Ajutor Reciproc „Elena Cuza” Bârlad, prin domnul domnul președinte magistrat pensionar Nicolaie Mihai, alături de autoritățile administrative ale municipiului Bârlad, invită toți membrii și nemembrii care au împlinit sau împlinesc 50 de ani de împreună viețuire de la data căsătoriei să se înscrie pentru participare la mult așteptatul eveniment, Nunta de Aur din anul 2023. Această întâlnire emoționantă va oferi o oportunitate deosebită pentru cuplurile căsătorite să se reunească și să celebreze împreună 50 de ani de viață și iubire.
Invitația se extinde și către copiii și nepoții adulți, care pot fi alături de părinții și bunicii lor pentru a le arăta aprecierea și respectul cuvenit pentru îndelungata lor călătorie.
II. Ceremonia religioasă și adunarea festivă
Pentru a celebra această ocazie deosebită, se va organiza o slujbă de recunoștință și binecuvântare în Biserica Sfântul Ilie din Bârlad, la data de 28 septembrie 2023, începând cu ora 14:00. Ceremonia va fi oficiată de un sobor de preoți din cadrul Episcopiei Hușilor, reprezentată de Preasfințitul Părintele Episcop Ignatie, respectiv din Protopopiatului Bârlad,  reprezentat de părintele protopop preot Vasile Lăiu.
După slujbă, va urma Adunarea Festivă la frumosul Salon Royal din Bârlad, începând cu ora 17:00. Aici, cuplurile căsătorite vor avea ocazia să se bucure de un program festiv și de a petrece timp împreună într-o atmosferă plină de bucurie și amintiri.
Nunta de Aur - O tradiție plină de semnificație
Evenimentul Nunta de Aur este organizat anual de către Asociația Casa de Ajutor Reciproc „Elena Cuza” Bârlad, reprezentată de domnul președinte magistrat pensionar Nicolaie Mihai, începând cu anul 2010, iar în ultimii ani a avut colaborarea și susținerea autorităților locale administrative, respectiv Primăria Municipiului Bârlad, reprezentată de domnul avocat Dumitru Boroș, și Consiliul Local Bârlad.
În acest sens, în unitate, toți organizatorii își propun pentru binele comun al bârlădenilor să aducă oamenii mai aproape de Dumnezeu și să întărească familia într-un sfânt buchet de recunoștință către Dumnezeu. Organizarea acestui eveniment este realizată și ca un cadou social plăcut având în vedere Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice (1 octombrie), Sărbătoarea Sfântă a Acoperământului Maicii Domnului (1 octombrie) și împlinirea a 69 de ani de la Reorganizarea Asociației Casa de Ajutor Reciproc „Elena Cuza” Bârlad (8 octombrie).
III. Condiții de înscriere și participare:
Înscrierile cuplurilor din municipiul Bârlad se fac la sediul Asociației în perioada 12 iulie – 15 septembrie 2023.
Cei care vor să participe trebuie să aibă domiciliul stabil în Bârlad și să prezinte următoarele documente:
Cuplurile membre ale Asociației
- Carnet de membru al fiecărui soț, copii xerox după certificatul de căsătorie, B.S. sau C.I.
- Să fie cu datoriile la zi (cotizație, contribuție de deces, rate etc)
Cuplurile nemembre:
- Copii xerox după certificatul de căsătorie, B.I. sau C.I.

Precizăm că se vor solicita relații de la Oficiul Stării Civile al Municipiului Bârlad după depunerea actelor solicitate.
Mai multe relații și detalii puteți obține la telefonul 0742357690
Vă așteptăm cu mult drag!
Președinte magistrat Nicolaie Mihai


Sus