04 iul
2024

Ceremonialul religios - ora 14.00 la Biserica „Sf. Ilie” din Bârlad.
Adunarea festivă - începând cu ora 17.00 la Salonul „Royal” din Bârlad.

Înscrierile cuplurilor membre din Municipiul Bârlad și a sucursalelor aferente, precum și a cuplurilor nemembre din Municipiul Bârlad se vor face la sediul Asociației C.A.R.P. ”Elena Cuza” Bârlad în perioada 22 ianuarie - 28 iunie 2024.
Cuplurile sărbătorite vor prezenta următoarele documente:

Cuplurile membre ale Asociaţiei C.A.R.P. „Elena Cuza” Bârlad;
- carnet de membru al fiecărui soţ, copii xerox după certificatul de căsătorie, B.l. sau C.I.;
- să fie cu datoriile la zi (cotizaţie, contribuţie de deces, rate, etc.);

Cuplurile nemembre - copii xerox după certificatul de căsătorie, B.l. sau C.l.


*Precizăm că se vor solicita relaţii la Oficiu ...

Citeste mai mult
04 iul
2024

În atenția cuplurilor care sărbătoresc anul acesta ”Nunta de Aur”

...
Citeste mai mult
20 iun
2024

Piesa de teatru: ”Palmaresul lui Don Juan”, de Valentin Krasnogorov.

Dacă e să vă luați după titlu, s-ar putea să vă înșelați...

Nu cred să existe cineva care să nu fi auzit de Don Juan. Este un nume sonor și-l asociem cu ideea de aventurier care-și petrece timpul făcându-și planuri (și ducându-le până la capăt!) de necinstire a femeilor, având grijă să nu fie prins și pedepsit. Don Juan este simbolul bărbatului care caută să justifice (nu să scuze) toate excesele. ”Onoarea” sa stă în trădarea constantă, puterea lui, în exploatarea femeilor. El este, din toate punctele de vedere, imaginea inversă a standardelor de comportament considerate normale în orice societate.

Așa cum poezia lui Ion Barbu, ”Riga Crypto și Lapona Enigel”, este considerată de specialiști drept un ”Luceafăr întors”, tot astfel putem afirma că per ...

Citeste mai mult
31 mai
2024

Vineri, 31 mai 2024, Asociația noastră a fost onorată de vizita Ministrului Muncii și Solidarității Sociale - Simona Bucura Oprescu și a Secretarului General al Casei Naționale de Pensii Publice - Vasilica Valentina Robu, care au purtat un dialog cu membrii Casei despre NOUA LEGE A PENSIILOR.

...
Citeste mai mult
28 mai
2024

Lansare de carte ”Evoluția învățământului și a școlilor în satele de pe Valea Horincei”

autor: prof. GHIȚĂ CRISTIAN

PREZINTĂ: prof. PETRUȘ ANDREI

Lansarea numărului 63 al revistei ”VIAȚA NOASTRĂ”

PREZINTĂ: CHELARU VASILE

Puteți accesa revista on-line la următoarea adresă: https://www.carpbarlad.org/files/reviste/326_VN63_web.pdf

...
Citeste mai mult
26 apr
2024
O seara cu Șlagăre Nemuritoare, românești și internaționale interpretate de 4 titani ai muzicii ușoare romanești și internaționale ...
Citeste mai mult
19 apr
2024

Avionul Boeing aterizează, din nou, Vineri - 19 aprilie, la ora 18,30 la Teatrul V.I.Popa din Bârlad și vă așteaptă să vă umpleți bagajele cu talentul, frumusețea și energia celor șase actori: Bogdan Manolache, Teona Perju, Vlad Goranda, Alexandru Maxim, Ioana Dobrea și Ramona Ananie. Regia: Ștefan Alexiu Scenografia: Clara Pop Vă așteptăm cu drag!

...
Citeste mai mult
17 apr
2024

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 18,30, vă invităm să faceți cunoștință cu o parte dintre artiștii Teatrului Municipal ”Maior Gheorghe Pastia”, din Focșani.

Propunerea lor: Comedia ÎNCURCĂ LUME, de A. de Hertz

Detalii (vagi, doar cât să vă ademenim):

Comedie uşoară, cu tentă bulevardieră, care are în centru eforturile depuse de un soţ (abil în profesie, dar mai puţin abil în viaţa conjugală) de a salva o situaţie dificilă, în care a intrat fără a bănui posibilele urmări. Întârziind în oraş, cu prietenii, și întâlnind o fată frumoasă, Emil Strâmbuleanu caută o minciună veridică pentru a-şi linişti soţia îngrijorată.

”Povestea” este, deci, una clasică, iar întâmplările sunt familiare tuturor cuplurilor: dans, flirt nevinovat, un soț ce ”întârzie” până-n zori, scene(te)le soției neglijate, scuze ce ...

Citeste mai mult
13 mar
2024
21 feb
2024


Dacă pe 21 februarie v-ați propus altceva decât să veniți la teatru, o să vă pară tare rău…! Și, decât să vă pară rău, nu mai bine veniți la teatru?
Data: 21 februarie
Ora: 18:30
Autor: Éric-Emmanuel Schmitt
Titlu: Hotelul celor două lumi
Regie: Diana Udrea
Scenografie: Clara Pop
Distribuția: Pe afiș
*****
Diana Udrea, regizorul spectacolului:
(fragmente)
“Textul lui Éric-Emmanuel Schmitt mi-a atras atenția datorită profunzimii mascate de o superficialitate ce stârnește veselie. O piesă de teatru ce vorbește despre rolul nostru pe pământ, despre faptul că “viața este un cadou dăruit egal fiecăruia” și, totodată, o invitație la introspecție. [...]
Așteptarea este o altă temă abordată în acest spectacol, pentru că personajele așteaptă, la propriu, să afle dacă v ...

Citeste mai mult

Sus