05 apr
2023

În așteptarea Sfintelor Sărbători Pascale, Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” din Bârlad, împreună cu Episcopia Hușilor și Protopopiatul Bârlad, vă invită să trăiți un moment magic, în cadrul spectacolului „Primăvara, o veșnică sărbătoare în lumina Învierii lui Hristos”, miercuri, 5 aprilie, ora 17.30, în sala de spectacole a Teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad.

Rezervările se pot face la doamna Comănescu Claudia, la numărul de telefon 0742 357 690.

Vă așteptăm cu drag!

...
Citeste mai mult
29 mar
2023

Piesa este o comedie bulevardieră ce abordează tema, atât de cunoscută, a păcălitorului păcălit, într-o montare în care umorul este, de fapt, protagonistul, iar moravurile sunt tratate cu ironie.
Întâmplări efervescente (în care soţiile, soţii, amanţii şi amantele se întâlnesc într-un joc al oglinzilor) vor face ca fiecare personaj să se reflecte din mai multe unghiuri, sub lumini diferite.
Vom întâlni răsturnări de situaţie burleşti, un pic de şantaj, o groază de minciuni, situaţii neaşteptate, un ritm accelerat şi mult haos… O înlănţuire surprinzătoare de întâmplări reaşază lucrurile după logica sclipitoare a comediilor bulevardiere şi ne dezvăluie, într-un final, cine e... Fazanul. La final, se restabilește echilibrul (sau dezechilibrul?) iniţial.

Distribuția:
Pontagnac - GEORGE SOBOLEVSCHI
...

Citeste mai mult

Sus