Încurcă Lume

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 18,30, vă invităm să faceți cunoștință cu o parte dintre artiștii Teatrului Municipal ”Maior Gheorghe Pastia”, din Focșani.

Propunerea lor: Comedia ÎNCURCĂ LUME, de A. de Hertz

Detalii (vagi, doar cât să vă ademenim):

Comedie uşoară, cu tentă bulevardieră, care are în centru eforturile depuse de un soţ (abil în profesie, dar mai puţin abil în viaţa conjugală) de a salva o situaţie dificilă, în care a intrat fără a bănui posibilele urmări. Întârziind în oraş, cu prietenii, și întâlnind o fată frumoasă, Emil Strâmbuleanu caută o minciună veridică pentru a-şi linişti soţia îngrijorată.

”Povestea” este, deci, una clasică, iar întâmplările sunt familiare tuturor cuplurilor: dans, flirt nevinovat, un soț ce ”întârzie” până-n zori, scene(te)le soției neglijate, scuze ce... acuză, un cumnat detectiv, ba chiar și apariția (de niciunde) a prietenului inventat drept alibi perfect... Una pesta alta, complicații, nu glumă!

Piesa, o comedie mereu actuală, plină de neprevăzut, pune în scenă realități mai mult decât amuzante (desigur, atunci când NU ți se întâmpla chiar ție!).

Regia: George COSTIN

Scenografia: Alexandru Toma COSTIN

Distribuția: Adrian Rădulescu, Paula GROSU, Sorin FRÂNCU, George COSTIN, Cristina CRISTIAN

Preț bilet: 50 lei

Vă așteptăm cu drag!


Sus