Evenimente 2013

    Vă așteptăm alături de noi pe 27 mai, de la orele 17:00 pe platoul de la intrarea în Grădina Publică din Bârlad, când se va derula o nouă manifestare de protest împotriva exploatării GAZELOR DE ȘIST prin metoda hidraulică.

    Să protestăm împotriva celor care vor să ne contamineze apa, pământul și aerul și pun întreg Bârladul în pericol seismic!

    Să protestăm cu credință, cu rugăciune, în mod civilizat, dar ferm, împotriva celor care pun în pericol siguranța noastră națională și a urmașilor noștri.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Rezultatele competiției "Tinere vlăstare" la șah, cros și tenis de masă

 

 

 

 

 

Să fim uniți, este totuși viața noastră și a copiilor noștri în joc!

Să nu ne lăsăm otrăviți!

Să ne apărăm dreptul la viața!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “Elena Cuza” din Bârlad vă invită sâmbătă, 27 aprilie 2013, ora 11.00, la ceremonia de lansare a cărții scriitoarei Dorina Stoica, “De Florii în Țara lui Iisus. Evenimentul va fi prezentat de profesorul Serghei Coloșenco și scriitorul Andrei-Nicolae Mihai.

    De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, Casa are plăcerea de a vă invita și la lansarea celui de-al 11-lea număr al revistei C.A.R.P. Bârlad “Viața noastră, primul număr pe acest an, dedicat Zilei Mamei, Floriilor și Sfintelor Paști.

    Evenimentul va fi finalizat cu o surpriză… “enigmatică”!

 

 

 

 

    Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “Elena Cuza” din Bârlad invită membrii săi la spectacolul teatrului V.I.Popa “Două femei deștepte și nebune, nebune de legat”, pe data de 17 Mai, ora 18.00.
    Spectacolul este GRATUIT și invitațiile se află la Ghișeul nr.2 al Asociatiei noastre.

Distributia spectacolului este urmatoarea:

Lily Popa Alexiu si Catalin Rusu

Regia: Marcel Anghel

Scenografia: Sandu Maftei

 

 

 

"PIANUL CĂLĂTOR" - turneu extraordinar al pianistului HORIA MIHAIL

 

Recital susținut la Pavilionul Marcel Guguianu, sâmbătă 20 aprililie, ora 19.00

 

 

 

CAR a Pensionarilor "Elena Cuza" Bârlad

oferă 5031 ajutoare nerambursabile membrilor săi cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale

 

    Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor vă aduce la cunoștintă hotărârea Consiliului Director de a veni în ajutorul membrilor săi prin acordarea unei serii de ajutoare nerambursabile, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, în funcție de bugetul disponibil.

    Astfel, vor primi ajutoare bănești nerambursabile 2969 de membri CARP din municipiul Bârlad și 2062 de membri din mediul rural, conform sucursalelor din care fac parte.

 

    Condițiile de acordare sunt următoarele:

 

    Primesc ajutor membrii care nu au beneficiat niciodată de nici un ajutor;

    Ca să poată primi acest ajutor, membrii trebuie să aibă cotizația/contribuția achitate la zi;

    Ajutorul nerambursabil va fi de maxim 5% din valoarea fondului cotizant dar nu mai mult de 30 de lei.

 

  •     Menționăm că cei celor care nu se vor prezenta din diverse motive la sediul nostru spre a-și ridica ajutorul, acesta li se va adăuga automat în fondul cotizant.

    Cei care nu au primit ajutor de această dată vor urma a primi cu ocazia următoarelor sărbători și evenimente organizate de casă (de exemplu cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice – 1 octombrie sau a Zilei Aniversare a Casei – 8 octombrie, etc.)

    Cei interesați pot accesa listele de mai jos:

 

Listele cu ajutoarele nerambursabile acordate cu ocazia Sărbătorilor Pascale

 

Bârlad

 

 

 

Sucursale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NUNTA de AUR

 

    Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice (1 Octombrie) și a Zilei Asociației noastre (8 Octombrie) vor fi sărbătorite acele cupluri, membre ale C.A.R.P. "Elena Cuza" Bârlad, care în acest an împlinesc 50 de ani de la căsătorie.

    Rugăm aceste cupluri să se prezinte în perioada 19 Martie - 30 Septembrie la sediul nostru din Bârlad sau la sediul sucursalelor din teritoriu pentru a fi luate în evidență pe baza următoarelor înscrisuri și documente: carnetul de membru al fiecărui soț, certificatul de căsătorie și B.I. sau C.I. al fiecărui soț.
    Precizăm că se vor face verificări la Oficiul Stării Civile al localității de domiciliu. ...detalii

 

 

 

 

    Rezultatele Cupei "Mărțișorului" la șah, cros, tenis de masă


Mesajul conducerii C.A.R.P. „Elena Cuza” Bârlad cu ocazia zilei de 8 martie, către salariatele sale

 

    Președintele asociației noastre – domnul Nicolae Mihai și Consiliul Director vă urează cu ocazia venirii primăverii și a zilei de 8 martie, tradiționalul „La mulți ani, Dumnezeu să vă binecuvinteze și multă sănătate.

    Ne bucurăm că dintre membrii noștri, o parte însemnată este reprezentată de partea feminină, lucru care ne înfrumusețează viața. Femeia reprezintă sensibilitate și gingășie, dar și realism, de aceea considerăm un atu faptul că asociația noastră este susținută preponderent de membri femei.

    Ne arătăm recunoștința și stima față de acestea, mai ales că o femeie, pe lângă statutul ei social, este și mamă și soție. Ea naște prunci, îi crește, are grijă de soț - îl spală, îl hrănește, îl suține sentimental și moral - iar în secolul acesta vitezoman, atipic și aproape nenatural, femeia a fost nevoită să și muncescă alături de bărbat, munci care de multe ori presupun pericolul de a deforma însăși feminitatea în sine.

    Tocmai de aceea, eu personal și noi, toți bărbații din CARP “Elena Cuza” din Bârlad, ne aplecăm cu profundă recunoștință și apreciere către cele care ne fac ziua mai frumoasă - dar și mai ușoară - către cele care prin eforturile, jertfele și dedicarea lor au ajutat Casa noastră să devină una de vârf, membrele noastre!

    Vă mulțumim că prin existența dumneavostră viețile noastre sunt mai liniștite, mai sensibile, mai bune. De aceea, noi vă

 


Sus