Competiție Tenis de masă

Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii - 29 septembrie și a Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice - 1 octombrie, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” Bârlad în colaborare cu Primăria municipiului Bârlad, Clubul Lions și Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu” a pregătit pentru toți iubitorii sportului o competiție de tenis de masă.

Concursul se va desfășura în incinta sălii de sport a Școlii Gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” Bârlad, sub atenta coordonare a prof. Jora Bogdan.

Înscrierea este permisă tuturor membrilor Casei din mediul urban și rural, copiilor, nepoților și strănepoților acestora din învățământul preuniversitar. 

În intervalul 15 - 25  septembrie a.c., vă așteptăm la Ghișeul nr.10 din incinta Casei, la sediile noastre din teritoriu sau direct la Școala Gimnazială ”Manolache Costache Epureanu” pentru înscriere. 

Pentru înscrierea participanților minori, se va prezenta certificatul de naștere al minorului și actul de identitate al unuia dintre părinți, legitimația sau carnetul de membru. De asemenea, în ziua competiției rugăm participanții să aibă asupra lor legitimația, carnetul de membru și cartea de identitate

Regulile competiției și modul de desfășurare vor fi prezentate în data de 25 septembrie, ora 9:00 cu ocazia tragerii la sorți a ordinii intrării în concurs. 

Vă așteptăm!

 


Sus